Ziua pompierilor la Arad

Festivitățile dedicate Zilei Pompierilor din România au debutat vineri, 11.09.2009, începând cu ora 10.30, în fața Palatului Administrativ, pe o vreme mohorâtă.

Oameni formidabili care își folosesc curajul zilnic în intervențiile contra timp pentru un scop nobil, salvarea de vieți omenești. În primă fază, arădenii care au dorit să fie alături de salvatori au putut admira expoziția de pe platoul din fața Primăriei Municipiului Arad, intitulat „Aspecte din istoria Pompierilor arădeni”, care a adus în faţa publicului vehiculele folosite cu zeci de ani în urmă de pompieri în misiunile lor. Începând cu ora 11:00, toată lumea s-a mutat în Sala „Regele Ferdinand” a Primăriei Arad pentru a participa la simpozionul dedicat Zilei Pompierilor. În prezența oficialilor arădeni au fost înmânate decorații, au fost lansate cărți, au luat cuvântul atât oficiali din partea Pompierilor arădeni, cât și din cadrul altor instituții ale statului, dar și din sfera politică. După ora 13:00, la Poligonul Ceala, a avut loc un concurs de aprins focul sub cătlane (şi de gătit în campanie) organizat de către Formaţiile Civile de Pompieri Voluntari din judeţul Arad.
Ziua pompierului Arad

  • .

Mesaj pentru pompieri

„E un eveniment aniversar în fiecare an, pe 13 septembrie, atât pentru pompierii din România, cât și pentru toți cei care lucrează în domeniul situațiilor de urgență. În momentul în care se întâlnesc generațiile care au făcut ceva, generațiile care fac ceva și generațiile care își doresc să facă ceva, totul începe să prindă contur. Cu acest prilej, le dorim cetățenilor să nu aibă parte niciodată de intervenția colegilor noștri de la Situații de Urgență, iar colegilor din acest sector le dorim să îi poată salva pe toți cei care au nevoie de ajutorul lor și să se întoarcă de fiecare dată, după fiecare intervenție, sănătoși și mai puternici acasă la familiile lor”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Mai multe poze pe link:

https://picasaweb.google.com/110582891916499395630/Activitati_13_septembrie_2015#

Reclame

Mulțumesc pentru vizită pe blog.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s