Curs servant pompier Timișoara – COR 541104

Organizator: S.C. Intratest S.A. București

 Locatie: Bucuresti, Timisoara, Cluj – Napoca şi Iaşi

Locatie: Timisoara – Intratest – cursuri formare profesională   – Str. Andrei Saguna, Nr. 3, Bl. U5, Et. 3, Ap. 14 (Centrul de Afaceri Contact – langă Casa de Pensii a Județului Timiș)

În conformitate cu Legea nr. 307/ 2006 privind apararea impotriva incendiilor, Normelor Generale de aparare impotriva incendiilor aprobate cu O.M.A.I nr.163/2007, O.M.A.I. nr.158/2007, pentru aprobarea criteriilor de performanta privind constituirea, incadrarea si dotarea serviciilor private pentru situatii de urgenta  si in conformitate cu Normele Metodologice de aplicare a prevederilor O.G. nr. 129/2000 rep.,  S.C. Intratest S.A. Bucuresti este autorizat sa organizeze cursuri de formare profesionala pentru adulti, pentru  ocupatiaSERVANT POMPIER –  COR 541104.

Mai jos un film despre importanța voluntariatului:

.

Mai jos un film  despre voluntariat ,,Vă place să lucrați în echipă”

.

Durata: 147 de ore (40 ore de teorie si 107 ore de practica)

 Grup tinta: servanti pompieri din serviciile de urgenta (voluntare sau/ si private) din administratia publica, centrala sau locala, sau de pe langa agentii economici.

Obiective: cursul  isi  propune  perfectionarea  servantilor  in conformitate  cu  ultimele standarde din domeniu.

 Tematica:

Tematica este  structurata  pe  7  discipline  conform  standardului ocupational: conducerea autospecialelor de stins incendii (deplasarea la/de la locul interventiei, amplasarea  autospecialei  la  locul interventiei,  utilizarea  instalatiilor  speciale  si  a accesoriilor autospecialei  de  stins  incendii, supravegherea  functionarii instalatiilor); efectuarea  activitatilor  de  pregatire  (pregatirea  fizica generala  si  de  specialitate, pregatirea teoretica si practica, autoperfectionarea); efectuarea activitatilor premergatoare  interventiei (alertarea  pentru  interventie,  realizarea  dispozitivului premergator  de interventie,  participarea  la  executarea  recunoasterii,  realizarea dispozitivului  de  interventie); executarea  interventiei  (localizarea  / lichidarea incendiului,  inlaturarea  efectelor); intretinerea  mijloacelor  de interventie  din inzestrare (verificarea cantitativa si calitativa a mijloacelor tehnice de interventie din inzestrare, remedierea deficientelor constatate la mijloacele tehnice de interventie din inzestrare, intretinerea mijloacelor tehnice de interventie din inzestrare); prevenirea incendiilor (efectuarea serviciului de rond, supravegherea activitatilor cu pericol ridicat de incendiu); salvarea persoanelor, animalelor si bunurilor (evacuarea – transportul persoanelor, animalelor si bunurilor, acordarea primului ajutor medical).

 Forme de evaluare: testare finala ANC.

 Mentiuni speciale: la sfarsitul cursului, in urma evaluarii, fiecare absolvent va primi un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale şi Persoanelor Vârstince si Ministerul Educatiei Naţionale, pentru ocupatia Servant Pompier –  cod COR 541104 (vedeti autorizatie).

Cursul este autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale prin organismul abilitat (C.N.F.P.A.) si de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului si Sportului și avizat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență

In urma  absolvirii cursului se elibereaza “Certificatul de absolvire” ca act de studii cu recunoastere nationala  care  va fi insotit de un supliment descriptiv ce cuprinde competentele profesionale  pentru exercitarea  atributiunilor specifice.

Mai jos un film cu activități ale S.V.S.U. – voluntariat

.

Informații:

 Pentru inscriere la curs va rugam sa solicitati formularul de inscriere la tel. 0356.456.650, 0725.338.801 (persoana de contact – Nicoara Otilia) sau sa il descarcati de pe site (www.intratest.ro – inscriere) si sa il trimiteti prin fax la 0356.456.650 sau prin mail la office@intratest.ro; otilia.nicoara@intratest.ro

 Mai multe informații pe linkul de mai jos:

http://www.intratest.ro/servicii/curs/101

Reclame

Mulțumesc pentru vizită pe blog.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s